Nieuwsbrief Compassion in World Farming Nederland
Klik hier om de webversie te lezen
Compassion in World Farming (CIWF) komt op voor de dieren, tegen vee-industrie!

 Nieuwsflits van Compassion in World Farming (CIWF),  23 januari 2014

 

De volgende stap tegen vee-industrie

De strijd tegen de vee-industrie vergt vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Als geen ander beschikt Compassion in World Farming (CIWF) daarover.

In de jaren 90 voerden we met succes actie tegen de legbatterij. In 1999 verbood Europa deze wrede kippenkooien! Maar ook daarna bleven we alert: we voerden actie tegen pogingen de wet uit te stellen en af te zwakken en - toen het verbod eenmaal van kracht was - tegen de massale ontduiking. Ook dat had succes: terwijl begin 2012 nog 14 landen de wet overtraden, zijn dat er nu nog maar twee.

  Verbod_op_de_kale_legbatterij 23012014.jpg

Dankzij jou!

Alleen dankzij de steun van mensen zoals jij kunnen we onze campagnes volhouden en deze belangrijke resultaten bereiken. Hartelijk dank daarvoor!

Maar ik wil je ook laten weten hoezeer jouw betrokkenheid ons motiveert om met nóg meer energie door te gaan, op weg naar nieuwe successen vóór de dieren, tegen vee-industrie!

Zet nu de volgende stap tegen de vee-industrie.jpg

Want we willen méér! We willen dat ALLE kooien uit de veehouderij verdwijnen: kooien voor kippen, zeugen, kalfjes én konijnen. Allemaal schaden ze de dieren en allemaal moeten ze weg!

Dat doel bereiken we niet zonder slag of stoot. Een lange adem is noodzakelijk en regelmatige steun van onze supporters (zoals jij!) is onmisbaar.

Daarom vraag ik je nu mee te doen door maandelijks een klein bedrag te doneren aan CIWF! Zo help je ons het best ons werk lang vol te houden en het leven van miljoenen dieren te verbeteren!
 
Foto-Geert-Laugs-CIWF-Nederland.jpg 

Geert Laugs
Directeur CIWF Nederland

PS.: Help ons de volgende stap te zetten. Steun de strijd tegen de kooien met een maandelijkse gift.

Vind ons ook op:
  Compassion In World Farming (CIWF) is de actieve, internationale organisatie die 100% opkomt vóór de dieren, tegen vee-industrie! Lees meer over ons op www.ciwf.nlWil je geen nieuwsbrieven van CIWF meer ontvangen, klik dan hier om je uit te schrijven. Dit is een uitgave van Stichting Compassion in World Farming Nederland, Postbus 1305, 6501 BH Nijmegen, Tel. 024-3555552, KvK:  10044931